Kookworkshops

In onze gezellige en goed uitgeruste keuken bieden wij vaste groepjes de gelegenheid om een aantal avonden per seizoen onder begeleiding te komen koken.
Deze groepjes bestaan minimaal uit 6 en maximaal uit 8 personen. Bij concrete interesse zal een groep een soort lidmaatschap aangaan voor de duur van een seizoen. Dit zal zijn van september tot september.

De groep bepaalt zelf hoe vaak ze komen gedurende het seizoen (met een minimum van 4 keer). Deze data worden vooraf vastgelegd. De kooklessen zullen plaatsvinden op dinsdag en woensdag. De aanvang van de avonden zal zijn om 18.00 uur (indien haalbaar voor iedereen) en het streven is om rond 23.00 klaar te zijn. Als iemand verhinderd is moet men zelf voor vervanging zorgen.

Mijn opzet is om tijdens de lessen aandacht te schenken aan meerdere wereldkeukens en niet enkel alleen de traditioneel Franse keuken. Tevens zal het niet altijd zo zijn dat er een aantal gangen menu bereid wordt, maar dat er tijdens een avond een bepaald land, product of menugang centraal staat.

Het menu en de receptuur worden in principe door mij bepaald en tevens zorg ik voor de inkoop. Uiteraard krijgt men de receptuur netjes en overzichtelijk uitgeschreven om als leidraad te dienen tijdens de avonden. Waar nodig zal ik men dan van advies en tips voorzien en zorgen dat alles soepel verloopt.

De kosten bedragen €40,- per avond p.p. Dit is inclusief de genuttigde drankjes (pils, fris en huiswijn). Voor de betaling ontvangt u twee maal per seizoen een factuur.

Bovenal is mijn doel om iedereen een gezellige en lekkere avond te bezorgen!
Met culinaire groet,

Boris Tillemans