Desembekkerie Steyl is gevestigd in het mooie Kloosterdorp Steyl (Kloosterstraat 2, ingang vliegtuig Wereldpaviljoen).
We maken brood zoals brood hoort te zijn! Op ambachtelijke wijze wordt ons desembrood handgevormd en lang gerezen, waardoor het meer smaak ontwikkelt en lichter verteerbaar is. We gebruiken hiervoor steengemalen bloem en/of meel waardoor de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Buiten water en zout, dus geen kunstmatige en onnodige toevoegingen, is het belangrijkste ingrediënt onze eigen zuurdesemcultuur als vervanger voor gist. Anders dan de naam doet vermoeden geeft deze het brood een frisse smaak en door het hoge vochtgehalte blijft het brood bovendien langer vers.
Elke zaterdag worden onze broden in de vloeroven gebakken, wat een heerlijk knapperige korst en mooie kleur geeft.
Brood gemaakt met passie en aandacht!
Bestellen kan via onze WEBSHOP . Uiterlijk donderdag voor 12.30 uur bestellen = zaterdag vers brood. Het assortiment wisselt wekelijks. Ophaalmoment broodbestelling: elke zaterdag van 11.00-13.00.